,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти магістратури спеціальності «Прикладна механіка» ЧДТУ проходять виробничу практику на ТОВ «Юджин Лтд»
Середа, 04 січня 2023 09:49

Студенти магістратури спеціальності «Прикладна механіка» ЧДТУ проходять виробничу практику на ТОВ «Юджин Лтд»

Студенти магістратури спеціальності  «Прикладна механіка» ЧДТУ проходять виробничу практику на ТОВ «Юджин Лтд»

Здобувачі вищої освіти першого курсу магістратури групи мНТ-81 та мТМ-82 спеціальності 131 «Прикладна механіка» кафедри «Технології та обладнання машинобудівних виробництв» (ТОМВ) факультету електронних технологій, автотранспорту та машинобудування» (ФЕТАМ) Черкаського державного технологічного університету проходять виробничу практику під керівництвом старшого викладача Сергія Мацепи на ТОВ «Юджин Лтд» м. Черкаси, який очолює Володимир Сазонець

Компанія «Юджин ЛТД» є відомою українською компанію з високим рівнем технічного інтелекту, зразковою культурою виробництва, в основу якого  покладено державні стандарти і стандарти ISO. Компанія займається виготовленням і реалізацією виробів з полімерів. Партнерами компанії є закордонні підприємства і корпорації. Діяльність компанії охоплює різні напрямки, зокрема: продаж пластмаси інженерного типу; зварювальні роботи; послуги інжинірингу, пов’язані з пластмасою; виробництво тари з полікарбонату для зберігання води, елементів герметизації тари, тепловентиляторів, пакувальних ручок, термошайб тощо.

Випускник кафедри «Технології та обладнання машинобудівних виробництв» ЧДТУ 2007 року, нині директор з виробництва ТОВ «Юджин Лтд», Олег Харченко та випускник кафедри 2016 року, який сьогодні обіймає посаду начальника виробництва, Денис Ясінський ознайомили студентів ЧДТУ з історією компанії, показали виробничі цехи, де застосовуються кращі зразки сировини, продемонстрували сучасне автоматизоване обладнання від європейських постачальників, технологічну лінію з виготовлення комплектуючих для автомобілів іноземних марок (BMW, Renault, Skoda), виробів спеціального призначення та ємностей для зберігання води. Окрім цього, Олег Харченко та Денис Ясінський ознайомили молодь із відділом технологічного контролю на виробництві, який розміщує в собі високоточне вимірювальне обладнання та наголосили, що постійний контроль за процесом виробництва дозволяє компанії гарантувати стабільно високу якість продукції.

Керівник практики та керівництво підприємства обговорили перспективи ефективної співпраці на рівні стейкхолдерів, зокрема низку можливостей із закріплення теоретичних знань на практиці для студентів, підготовки кваліфікаційних робіт на підприємствах. Студенти-практиканти отримують індивідуальні завдання, рівень виконання яких дозволяє пройти співбесіду з перспективою подальшого працевлаштування в межах дуальної освіти.

Проходження практики для студентів є чудовою мотивацією опановувати фахові знання, вдосконалювати практичні навички, прагнути стати професіоналами, аби досягти успіхів, працюючи на сучасних підприємствах України.