,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ відбувся підсумковий круглий стіл Міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»
Понеділок, 05 грудня 2022 10:08

У ЧДТУ відбувся підсумковий круглий стіл Міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»

У ЧДТУ відбувся підсумковий круглий стіл Міжнародного проєкту «Мир у цифровий час»

29 листопада 2022 року в Черкаському державному технологічному університету учасники Програми з розширення можливостей заради порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» зібралися, аби обговорити результати реалізації проєкту на Черкащині в межах вже традиційного підсумкового круглого столу. Проєкт виконується спільно ЧДТУ та ГО «Центр соціальних комунікацій».  Зустріч пройшла за участі студентів та викладачів ЧДТУ, амбсасадорів та менторів проєкту «Мир у цифровий час» представників громадських організацій та регіональних ЗМІ.

– Це був новий етап нашої співпраці з Фундацією прав людини в межах Програми з розширення можливостей заради порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». І реалізовували ми його, вже приймаючи нові виклики сьогодення. То ж разом із проєктом, змінились ми всі, всі разом подорослішали. І виявилось, що ці пів року участі в програмі – дуже швидкоплинні, виявилось, що ми всі хочемо участі ще в подібних проєктах, хочемо таких ідей і можливостей, які нам випадають, – підсумовуючи 2022 рік в контексті участі в проєкті «Мир у цифровий час», зазначила координаторка проєкту на Черкащині, завідувачка кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ, доктор філософських наук, професорка Анжела Бойко. 

Поза тим, учасники заходу обговорили досягнення команди у 2022 році: діяльність амбасадорів проєкту, результативність роботи менторів, успішність двох масштабних тренінгів, проведених у межах Програми у вересні. Цьогоріч свої мініпроєкти в межах Програми з розширення можливостей заради порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» створювали і реалізовували п’ять амбасадорів Миру: магістранти кафедри філософських і політичних наук ЧДТУ Андрій Тіщенко, Денис Цюра та Володимир Устименко, студент другого курсу цієї ж кафедри Ілля Гризунов та начальниця Відділу студентського розвитку та культурних програм Марина Северинчук

Кульмінацією підсумкової зустрічі стало підписання Меморандумів про співпрацю між ГО «Центр соціальних комунікацій» та Черкаським державним технологічним університетом, а також Черкаським відділенням Соціологічної асоціації України. Таким чином давні партнери, які плідно співпрацюють не один рік, закріпили свої партнерські відносини. 

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.