,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ запрошує на тренінг із безпечного блогерства
Вівторок, 27 вересня 2022 15:54

ЧДТУ запрошує на тренінг із безпечного блогерства

ЧДТУ запрошує на тренінг із безпечного блогерства

28 та 29 вересня 2022 року Черкаський державний технологічний університет запрошує всіх охочих взяти участь у дводенному тренінгу «Комунікація під час війни: безпечне споживання та продукування контенту». Захід пройде в межах Програми з розширення можливостей заради порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», яку на Черкащині спільно реалізовують ЧДТУ та ГО «Центр соціальних комунікацій». 

Упродовж двох днів, під наставництвом сертифікованих тренерок – декана факультету гуманітарних технологій, професорки Наталії Махині та викладачки кафедри філософських і політичних наук, кандидатки філософських наук Вікторії Даценко, учасники тренінгу зможуть дізнатися про особливості цифрової інформації у воєнний період, загрози, які чекають інтернет-користувачів та потенційні можливості, про поняття ІПСО. Окрім того, детально, спочатку в теорії, розберуть правила побудови допису в блозі та планування контенту, після  чого втілять почуте на практиці. 

Відкрита реєстрація учасників за посиланням: https://docs.google.com/.../120Z7AQceIAh1Dsrx1wq.../edit 

Проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина. На Черкащині його реалізують ЧДТУ спільно з ГО «Центр соціальних комунікацій».