,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ та КП «Черкасиводоканал» обговорили перспективні напрями співпраці
Четвер, 22 вересня 2022 10:09

ЧДТУ та КП «Черкасиводоканал» обговорили перспективні напрями співпраці

ЧДТУ та КП «Черкасиводоканал» обговорили перспективні напрями співпраці

21 вересня 2022 року делегація Черкаського державного технологічного університету на чолі з ректором Олегом Григором завітала до КП «Черкасиводоканал» для обміну ідеями та обговорення напрямів співпраці.

Під час візиту керівниця Інжинірингової лабораторії Noosphere Engineering School, що діє при ЧДТУ, Марина Лещенко, ментор проєктів Григорій Заспа та розробник проєктів Андрій Косенко презентували Інжинірингову лабораторію, поділилися ідеями стартапів, спрямованих на полегшення доступу споживачів водоканалу до якісних сервісів та покращення роботи підприємства в цілому. Зі свого боку, представники черкаського водоканалу цікавилися втіленням спільних проєктів, зокрема щодо підвищення якості, швидкості та зручності обслуговування споживачів КП «Черкасиводоканал». 

Після активного та плідного діалогу ректор ЧДТУ Олег Григор, директор КП «Черкасиводоканал» Іван Сухарьков та учасники зустрічі визначили, що вже найближчим часом Черкаський державний технологічний університет та КП «Черкасиводоканал» укладуть угоду, в якій будуть зазначені всі умови подальшої офіційної співпраці.