,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ пройшов дводенний тренінг «Ми – незламні! Арттерапевтичні засоби відновлення під час війни» (відео)
Середа, 21 вересня 2022 13:28

У ЧДТУ пройшов дводенний тренінг «Ми – незламні! Арттерапевтичні засоби відновлення під час війни» (відео)

У ЧДТУ пройшов дводенний тренінг «Ми – незламні! Арттерапевтичні засоби відновлення під час війни» (відео)

19-20 вересня 2022 року в Черкаському державному технологічному університеті за ініціативи громадської організації «Центр соціальних комунікацій» в межах Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час» пройшов тренінг «Ми – незламні! Арттерапевтичні засоби відновлення під час війни».

Дослухаючись до порад та настанов сертифікованих тренерок - кандидатки філософських наук, доцентки кафедри філософських і політичних наук Олени Астапової-Вязьміної та викладачки кафедри філософських і політичних наук Ольги Рилової, учасники працювали з метафоричними картами; створювали листівки-перемоги, опановуючи мистецтво орігамі; практикували техніку зентангл; знайомилися з казкотерапією та ізотерапією та напрацьовували ідеї для підтримки найбільш вразливих під час війни категорій громадян.

Проєкт реалізується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина. 

Репортаж ТРК Ільдана

 

Репортаж Суспільне Черкаси