,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти ЧДТУ у складі команди «Холодний Яр» стали переможцями Аматорського турніру з мініфутболу
Середа, 07 вересня 2022 08:39

Студенти ЧДТУ у складі команди «Холодний Яр» стали переможцями Аматорського турніру з мініфутболу

Студенти ЧДТУ у складі команди «Холодний Яр» стали переможцями Аматорського турніру з мініфутболу

4 вересня 2022 року за ініціативи Черкаського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбувся обласний аматорський турнір з мініфутболу в межах реалізації IX етапу фізкультурно-оздоровчих заходів «Активні парки – локації здорової України». Перемогу у змаганнях здобула аматорська команда «Холодний Яр», до складу якої увійшли студенти Черкаського державного технологічного університету. 

Мета турніру, як зазначають організатор, – залучити до рухової активності усі верстви населення, популяризувати сучасний вид спорту – мініфутбол, пропагувати здоровий спосіб життя та з допомогою фізичної культури та спорту покращити психоемоційний стан черкащан. 

У змаганнях взяли участь 5 команд із різних районів Черкаської області. В напруженій та тривалій боротьбі, з перевагою над суперниками у 4 очки,  першість здобула команда «холодноярців» (капітан – студент Факультету гуманітарних технологій ЧДТУ Денис Марченко). Окрім того, до переможного складу аматорської команди увійшли Владислав Риндя з факультету гуманітарних технологій, Олександр Гиндик із факультету електронних технологій, автотранспорту та машинобудування та Руслан Чмир і Владислав Пилипенко з факультету інформаційних технологій і систем.