,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ голова Черкаської облради відзначив благодійників за волонтерську діяльність та підтримку матеріально-технічної бази університету в період війни
Понеділок, 29 серпня 2022 19:13

У ЧДТУ голова Черкаської облради відзначив благодійників за волонтерську діяльність та підтримку матеріально-технічної бази університету в період війни

У ЧДТУ голова Черкаської облради відзначив благодійників за волонтерську діяльність та підтримку матеріально-технічної бази університету в період війни

29 серпня 2022 року до Черкаського державного технологічного університету на засідання Вченої ради ЧДТУ завітали шановані гості: очільники Черкаської області, міста Черкаси, Черкаського району, керівники освітянської галузі  та професійних спілок, роботодавці, депутати, волонтери і благодійники. 

У Черкаському державному технологічному університеті сьогодні кожен на своєму місці займається важливою справою: навчає, навчається, захищає країну зі зброєю в руках у лавах Збройних сил України, Територіальної оборони, Добровольчих батальйонів, допомагає тим, хто потребує допомоги.

Від початку повномасштабної війни працівники та студенти університету активно взялися волонтерити задля зміцнення обороноздатності країни, надання гуманітарної допомоги та підтримки  вимушених переселенців. Волонтерська діяльність не була б такою ефективною без підтримки небайдужих черкасців,  разом з якими доброчинні справи досягли найкращих результатів. 

Цього дня голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний  висловив слова підтримки колективу Черкаського державного технологічного університету та виконав почесну місію – вручив благодійникам Почесні Грамоти Черкаської обласної ради за активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у волонтерську діяльність, підтримку матеріально-технічної бази Черкаського державного технологічного університету в період сучасної російсько-української війни: заступнику директора департаменту ЦНАП Ігорю Волошину; директору ТОВ «Бон Буассон Беверидж» Віталію Крупці; завідувачу складським комплексом ТОВ «ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ ГУД «ФУД» Юрію Лазуренку; директору ТОВ «Маклаут» Віталію Лауту; директору МП «Сокіл» Олександру Соколовському; радниці голови Черкаської обласної ради Наталії Старіковій; генеральному директору КТД Черкаси Богдану Чубину; начальнику відділу сервісного обслуговування та ремонту побутової техніки ТОВ «КТД «Черкаси» Олександру Вовченку; депутату Черкаської міської ради, підприємцю і волонтеру Сергію Шмиголю.

–  Попри всі виклики, колектив Черкаського державного технологічного університету від перших днів повномасштабного вторгнення не залишився осторонь, розгорнув волонтерську діяльність, не припиняючи освітній процес. Ми всі об'єдналися заради єдиної мети. Перемога буде за нами, –  наголосив голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний.

Своєю чергою ректор ЧДТУ Олег Григор вручив партнерам Черкаського державного технологічного університету Почесні грамоти ЧДТУ за активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок у волонтерську діяльність, підтримку матеріально-технічної бази Черкаського державного технологічного університету в період сучасної російсько-української війни, подякувавши за допомогу і підтримку.