,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі філософських і політичних наук ЧДТУ пройшов літній філософський інтенсив «Foresight»
Понеділок, 08 серпня 2022 17:07

На кафедрі філософських і політичних наук ЧДТУ пройшов літній філософський інтенсив «Foresight»

На кафедрі філософських і політичних наук ЧДТУ пройшов літній філософський інтенсив «Foresight»

Кафедра філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету розпочала новий освітньо-філософський сезон. Традиційно –– захопливими зустрічами та активними дискусіями в межах Літнього філософського інтенсиву «Foresight», який цьогоріч проходив із 1 по 4 серпня 2022 року. Заходи об’єднали різноманітних учасників: як тих, хто вже давно цікавиться з філософією –– студентів, аспірантів, співробітників університету, так і тих, хто лише відкриває для себе філософське знання і знайомиться з його глибиною. 

Щодня в межах інтенсиву відбувались зустрічі, учасники яких порушували й обговорювали актуальні проблеми сучасної політичної філософії. Торкнулись також явища зміненого формату мистецтва в умовах війни та семіотичної інтерпретації політичної реклами, її історії та дослідження. 

Тьюторами заходів стали викладачі кафедри філософських і політичних наук: завідувачка кафедри ФІПН, доктор філософських наук, професорка Анжела Бойко, кандидат філософських наук, доцент Вікторія Даценко та кандидат філософських наук, доцент Олена Астапова-Вязьміна. Окрім того, в межах інтенсиву, магістранти кафедри Андрій Тіщенко та Денис Цюра провели блог-кафе як амбасадори Програми з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час», до реалізації якої активно долучились майбутні фахівці з політичної філософії.