,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ в межах міжнародного проєкту дискутуватимуть про особливості сприйняття інформації
Вівторок, 02 серпня 2022 16:36

У ЧДТУ в межах міжнародного проєкту дискутуватимуть про особливості сприйняття інформації

У ЧДТУ в межах міжнародного проєкту дискутуватимуть про особливості сприйняття інформації

У Черкаському державному технологічному університету продовжує роботу проєкт «Програма з розширення можливостей заради відновлення порозуміння для лідерів громад в Україні «Мир у цифровий час». Його на Черкащині реалізовують спільно ЧДТУ та громадська організація «Центр соціальних комунікацій». Вже в прийдешню середу, 3 серпня 2021 року, в стінах університету відбудеться блог-кафе «Як ми сприймаємо інформацію?» амбасадора проєкту, магістранта кафедри філософський і політичних наук Дениса Цюри. Це буде перший захід, проведений в межах його нового мініпроєкту «Інформаційна гігієна. Як безпечно споживати інформацію».

За сучасних обставин для досягнення миру необхідна зброя та вміле володіння нею. На дискусіях у форматі блог-кафе ми поговоримо про зброю, якою може володіти кожен про інформацію, — зазначає Денис Цюра . Разом з тим запрошує усіх охочих долучитись до обговорень про те, що таке інформація, якою вона буває, як вона сприймаємо, як її фільтрувати, як її використовувати та як від неї захиститися. 

Початок зустрічі 3 серпня о 12:00, місце проведення інжинірингова лабораторія Noosphere в ЧДТУ.

Реєстрація на подію за покликанням:  https://forms.gle/2Jp7LrA3wXVE8EQH7

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.