,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом гуманітарних технологій (відео)
Вівторок, 28 червня 2022 09:10

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом гуманітарних технологій (відео)

ВСТУП 2022. ЧДТУ провів мотиваційний онлайн-етер із факультетом гуманітарних технологій (відео)

27 червня 2022 року у Черкаському державному технологічному університеті відбувся черговий мотиваційний онлайн-етер із циклу «Абітурієнт–Університет–Студент 2022» у межах проєкту «Вступ-2022»  із деканом факультету гуманітарних технологій Наталією Махинею та завідувачками випускових кафедр.

Під час прямої трансляції завідувачка кафедри філософських і політичних наук Анжела Бойко, завідувачка кафедри прикладної лінгвістики та перекладу Ганна Лещенко, завідувачка кафедри іноземних мов та міжнародної комунікації Мирослава Чепурна, завідувачка кафедри соціального забезпечення Інна Журба та завідувачка кафедри історії та права Ірина Стадник розповіли про особливості та переваги спеціальностей і освітніх програм, за якими проходить підготовка у Черкаському державному технологічному університеті, а також про перспективи працевлаштування та успішної кар'єри.

Будь-яка освітня програма, представлена на факультеті гуманітарних технологій, має практичний, прикладний характер із залученням досвідчених фахівців різних галузей. Окрім цього, всі бази практик, які пропонуються здобувачам вищої освіти на нашому факультеті, слугують підтвердженням саме прикладного характеру навчання, – наголосила декан факультету гуманітарних технологій ЧДТУ Наталія Махиня.

Наприкінці онлайн-зустрічі, традиційно, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній нагадав основні терміни та умови вступу до Черкаського державного технологічного університету, зауваживши, що у ЧДТУ триває реєстрація на творчий конкурс на спеціальність Дизайн. 

Повну трансляцію онлайн-спілкування можна переглянути тут.