,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковиця ЧДТУ Світлана Ключка очолила державну атестаційну комісію майбутніх учителів хімії
Четвер, 16 червня 2022 10:17

Науковиця ЧДТУ Світлана Ключка очолила державну атестаційну комісію майбутніх учителів хімії

Науковиця ЧДТУ Світлана Ключка очолила державну атестаційну комісію майбутніх учителів хімії

14 червня 2022 року доцентка кафедри лісового господарства та раціонального природокористування будівельного факультету Черкаського державного технологічного університету Світлана Ключка у якості голови екзаменаційної комісії взяла участь у державній атестації студентів денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 014.16 Середня освіта (Хімія), що проходила онлайн на кафедрі хімії та наноматеріалознавства ННІ Природничих та аграрних наук ЧНУ імені Богдана Хмельницького.

Цьогоріч попри об’єктивну складність зовнішніх умов, здобувачі вищої освіти продемонстрували неабияку витримку та наполегливість під час написання та захисту випускових робіт. Продовжуючи традиції, відбувся успішний захист робіт бакалаврів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, майбутніх вчителів хімії. Представлені кваліфікаційні роботи довели професійний рівень знань здобувачів, їхню обізнаність у фаховій сфері та інтегрований підхід до науково-дослідних педагогічних завдань, вміння креативно доносити набуті знання до своїх вихованців. У запропонованих роботах висвітлено методики, які пройшли апробацію під час переддипломної практики на базі середніх освітніх закладів Черкаського регіону, конкретних учнівських груп з урахуванням специфіки вікової категорії та особистісних потреб аудиторії.

Така співпраця освітніх закладів є підґрунтям для розширення наукового світогляду, обміном науково-практичного та методичного досвіду викладачів. Кафедра лісового господарства та раціонального природокористування ЧДТУ, в особі завідувачки Інгріди Чемерис та Світлани Ключки, висловлює слова подяки за співпрацю членам кафедри та комісії з питань атестації здобувачів освіти спеціальності 014 Олені Лут та Валентині Литвин. Науковці кафедри сподіваються на подальше творче партнерство в розвитку творчого потенціалу молоді в системі освітніх відносин закладів вищої освіти.