,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ надали онлайн-рекомендації щодо написання мотиваційного листа (відео)
Середа, 25 травня 2022 10:15

У ЧДТУ надали онлайн-рекомендації щодо написання мотиваційного листа (відео)

У ЧДТУ надали онлайн-рекомендації щодо написання мотиваційного листа (відео)

24 травня 2022 року Черкаський державний технологічний університет провів другу онлайн-зустріч «День відкритих дверей у прямому ефірі. Вступ-2022». 

На початку прямої трансляції ректор ЧДТУ Олег Григор заохотив абітурієнтів відповідально поставитися до важливого вибору, ретельно ознайомитися з переліком освітніх програм, за якими проходить підготовка в одному з провідних закладів вищої освіти держави, перспективи майбутньої професії та запросив на навчання до Черкаського державного технологічного університету.

Під час етеру завідувачка кафедри української мови та загального мовознавства ЧДТУ Олена Пчелінцева поділилася фаховими рекомендаціями щодо написання мотиваційного листа, який є обов'язковою умовою цьогорічної вступної кампанії.

Своєю чергою, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ Андрій Чорній  відповів на численні запитання щодо новацій та алгоритмів вступної кампанії-2022, які ставили упродовж трансляції глядачі. Доєдналися до пояснень особливостей навчання у Черкаському державному технологічному університеті: декан будівельного факультету Денис Грецький, декан факультету гуманітарних технологій Наталія Махиня, декан факультету комп'ютерних технологій машинобудування і дизайну Микола Підгорний, завідувачка кафедри дизайну Інна Яковець. Модерував зустріч проректор з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентин Лазуренко.

Чергова онлайн-зустріч «День відкритих дверей у прямому ефірі. Вступ-2022» відбудеться наступного вівторка на YouTube каналі ЧДТУ та в Instagram.

Повна трансляція  «День відкритих дверей у прямому ефірі. Вступ-2022. Як написати мотиваційний лист»