,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Декан факультету гуманітарних технологій ЧДТУ долучилася до VirtuaTELL 2022 Conference
Середа, 18 травня 2022 17:10

Декан факультету гуманітарних технологій ЧДТУ долучилася до VirtuaTELL 2022 Conference

Декан факультету гуманітарних технологій ЧДТУ долучилася до VirtuaTELL 2022 Conference

14 травня 2022 року декан факультету гуманітарних технологій Черкаського державного технологічного університету Наталія Махиня долучилася до VirtuaTELL 2022 Conference, організованої NYC TESOL і присвяченої застосуванню новітніх технологій у вивченні іноземної мови. 

Організатори конференції ставили за мету, насамперед, надати фахівцям TESOL (викладачам англійської мови для носіїв інших мов) можливість продемонструвати свій підхід, орієнтований на учня, з акцентом на сприянні та спонуканні учнівської участі в аудиторії та за її межами.

Доповідачі з різних куточків світу фокусувалися на навчальних можливостях, які віртуальне середовище надає сучасному викладачеві англійської, ділилися власним досвідом та обговорювали із учасниками виклики, що зараз постають перед освітою, як глобальні, так і локальні.

Загалом, тема конференції відображала сучасні тенденції та підходи у вивченні і викладанні іноземної мови за допомогою інклюзивних, саморефлексивних та мультимодальних практик, які впроваджуються в дослідження та викладання. Окрім цього, учасники конференції торкнулися низки пов’язаних питань, зокрема: розумний виклик, віртуальна реальність, доповнена реальність, оцінка мови та дані учнів, обробка природної мови, мобільне навчання, інтелектуальні репетитори, ігри та вивчення мови, гейміфікація, алгоритми адаптивного навчання тощо.