,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ провів віртуальний День відкритих дверей (відео)
Вівторок, 17 травня 2022 15:29

ЧДТУ провів віртуальний День відкритих дверей (відео)

ЧДТУ провів віртуальний День відкритих дверей (відео)

Виклики воєнного часу спонукають знаходити ефективні рішення, швидко реагувати на ті чи інші ситуації, адаптуватися до реалій, не втрачаючи професіоналізму,  гідно тримати свій фронт. Зважаючи на умови воєнного стану, Черкаський державний технологічний університет влаштував традиційний для травня День відкритих дверей у нетрадиційному, але безпечному, онлайн-форматі. 

Під час прямої трансляції, до якої лише на youtube каналі доєдналося 1300 учасників, мова йшла про широкий спектр спеціальностей, за якими ведеться підготовка фахівців у єдиному технологічному закладі вищої освіти регіону, про умови цьогорічної вступної кампанії, про переваги та особливості навчання в Черкаському державному технологічному університеті. 

- ЧДТУ пропонує повний спектр спеціальностей, за якими йде підготовка потрібних Україні фахівців. Відбудовувати успішну країну буде молодь з вищою освітою. Зі свого боку,  ми докладемо зусиль для випуску професіоналів своєї справи. Зараз перед вами стоїть вибір, до якого, я б хотів, щоб ви поставилися відповідально, адже від обраного вами фаху, залежатиме ваше майбутнє, - звернувся до молоді ректор ЧДТУ Олег Григор.  

Ректор ЧДТУ Олег Григор розповів про перспективи працевлаштування, можливості для проходження практики й стажування, програми академічної мобільності, співпрацю зі стейкхолдерами та відомими підприємствами-роботодавцями, партнерські відносини з низкою українських й іноземних установ. 

Своєю чергою, відповідальний секретар приймальної комісії ЧДТУ  Андрій Чорній приділив увагу особливостям вступної кампанії 2022 року та умовам складання цьогорічного НМТ. Разом з цим, Андрій Михайлович зауважив усі спеціальності, за якими ведеться підготовка в Черкаському державному технологічному університеті.

 Окрім цього, керівництво університету та декани факультетів ЧДТУ надали вечерпні відповіді на численні запитання, які ставили глядачі у прямому етері. 

Принагідно ректор ЧДТУ Олег Григор запросив усіх, хто цікавиться навчанням у Черкаському державному технологічному університеті, на індивідуальні зустрічі з адміністрацією, деканами, викладачами, представниками Студентського самоврядування  для особистого знайомства з університетом, студентами, працівниками закладу освіти. Двері Черкаського державного технологічного університету завжди гостинно відкриті для відвідувачів.

Повну трансляцію Дня відкритих дверей можна переглянути тут

 

Галерея зображень