,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ підписав Договір про співпрацю зі Слов’янським енергобудівним технікумом
Середа, 11 травня 2022 14:26

ЧДТУ підписав Договір про співпрацю зі Слов’янським енергобудівним технікумом

ЧДТУ підписав Договір про співпрацю зі Слов’янським енергобудівним технікумом

11 травня 2022 року ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор та директор Слов’янського енергобудівного технікуму Віктор Турка підписали Договір про співпрацю, домовившись об’єднати власні зусилля та використати наявні можливості й ресурси на умовах спільної координації. 

Відповідно до укладеної угоди заклади освіти зголосилися на співпрацю з метою забезпечення національної кредитної мобільності, яка полягає у взаємному обміні досвідом задля покращення якості підготовки фахівців, закріплення їхніх теоретичних знань на практиці. Ця співпраця посилить підвищення якості підготовки фахівців, а також процес інтеграції між наукою, освітою та практичним використання знань, взаємовигідного поєднання наукового потенціалу з практичним досвідом роботи, задоволення потреб і запитів кафедр закладів освіти.

– Сьогодні ми маємо об'єднатися та спрямувати всі зусилля на боротьбу за Перемогу на освітньому фронті. Наша спільна мета - готувати професіоналів для відбудови України, розвивати потенціал для економічного і соціального зростання країни через розвиток освіти та науки, пришвидшувати становлення успішної держави європейського рівня, – наголошує ректор ЧДТУ Олег Григор