,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ в межах Тижня охорони праці розглядали дії у разі хімічної атаки чи аварії на хімічному підприємстві
Четвер, 28 квітня 2022 10:01

У ЧДТУ в межах Тижня охорони праці розглядали дії у разі хімічної атаки чи аварії на хімічному підприємстві

У ЧДТУ в межах Тижня охорони праці розглядали дії у разі хімічної атаки чи аварії на хімічному підприємстві

У межах Тижня охорони праці начальниця відділу капітального та поточного ремонту та уповноважена представниця первинної профспілкової організації Черкаського державного технологічного університету з питань охорони праці Людмила Басюк провела зустріч із керівниками господарського відділу щодо дій у разі хімічної атаки чи аварії на хімічному підприємстві. 

У своєму виступі Людмила Василівна приділила увагу видам  хімічної та ядерної зброї, загальним правилам поведінки під час хімічної атаки, важливості першої медичної допомоги при виявленні ознак отруєння хімічними речовинами при активному забрудненні навколишнього середовища.

Зі свого боку, проректор ЧДТУ Микола Куницький наголосив про види та правила використання  індивідуальних засобів захисту в разі хімічної та ядерної атаки. Також підкреслив важливість психологічної готовності до надзвичайних ситуацій, технічного, організаційного, протипожежного забезпечення структурних підрозділів та об’єктів університету.