,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини МОН ініціює створення міжнародної коаліції на підтримку освіти та науки України
П'ятниця, 18 березня 2022 12:51

МОН ініціює створення міжнародної коаліції на підтримку освіти та науки України

МОН ініціює створення міжнародної коаліції на підтримку освіти та науки України

Міністерство освіти і науки створює міжнародну коаліцію, головною метою якої є залучення широкого кола партнерів України до захисту та відновлення української освіти та науки в умовах російської агресії.

Майданчиком для діалогу з міжнародними партнерами виступає Секторальна робоча група «Освіта і наука». Перелік учасників є відкритим до приєднання (учасниками СРГ є міжнародні організації, посольства, неурядові організації та проєкти), детальніше про майданчик можна дізнатися тут. Функціонують і тематичні підгрупи за сферами політик і окремими наскрізними пріоритетами, інформацію про які можна знайти за посиланням.

Команда МОН також розробила ПЛАН-концепт щодо функціонування системи освіти, сфери наукової та інноваційної діяльності України під час воєнного стану та відбудовчого періоду, пов'язаного з російською агресією.

З усіма матеріалами щодо надання міжнародної підтримки освітянській і науковій спільноті України можна ознайомитися за посиланням, крім цього, кожен може запропонувати власну допомогу тут.

Міністерство освіти і науки України висловлює вдячність кожному, хто надає підтримку в цей складний час.

Слава Україні!