,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Майбутні правники ЧДТУ ознайомились із діяльністю Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції
Середа, 09 лютого 2022 15:54

Майбутні правники ЧДТУ ознайомились із діяльністю Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції

Майбутні правники ЧДТУ ознайомились із діяльністю Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції

7 лютого 2022 року до Черкаського державного технологічного університету завітали представники Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ). В межах започаткованої співпраці заступник начальника ЦМУ МЮ у Черкаській області Олександр Свіренюк та начальник відділу з питань нотаріату в Черкаській області Світлана Булава ознайомили студентів ЧДТУ спеціальності «Право» з особливостями роботи в Управлінні. 

Зокрема, Олександр Свіренюк розповів про основні напрямки роботи юстиції, обговорив зі студентською молоддю престижність професії юриста та запросив майбутніх фахівців у галузі права  до проходження практики та стажування в установах, підпорядкованих Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції. 

Своєю чергою, Світлана Булава детально зупинилась на нотаріальній діяльності: як законодавчо вона регулюється, хто може і не може бути нотаріусами, як в Україні працюють приватні нотаріуси тощо. 

Тема зустрічі неабияк зацікавила майбутніх правників, то ж наприкінці зустрічі представники ЦМУ МЮ у Черкаській області відповідали на численні  запитання студентів.