,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковець ЧДТУ взяв участь у Всесвітньому молодіжному форумі-2021
Четвер, 20 січня 2022 12:22

Науковець ЧДТУ взяв участь у Всесвітньому молодіжному форумі-2021

Науковець ЧДТУ взяв участь у Всесвітньому молодіжному форумі-2021

Доктор технічних наук, професор, проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків, професор кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії Черкаського державного технологічного університету Еміль Фауре став учасником 4-го Всесвітнього молодіжного форуму-2021 (World Youth Forum), який проходив із 10 по 13 січня 2022 року у місті Шарм-ель-Шейх (Арабська Республіка Єгипет). 

Мета Всесвітнього молодіжного форуму – залучення молоді віком від 18 років до обговорення питань цінностей миру, процвітання, злагоди з використанням для цього комунікації та інформаційних технологій серед молодих людей. 

Вперше Всесвітній молодіжний форум відбувся в листопаді 2017 року. Подія відкрила молоді всього світу низку можливостей для спілкування з провідними політиками, з перспективними молодими людьми, які прагнуть зробити наш світ кращим. Відтоді у Всесвітньому молодіжному форумі беруть участь глави держав та урядів, міжнародні молодіжні лідери, ініціативні активісти, видатні міжнародні діячі та молодіжні групи з усього світу.

Цьогоріч темою обговорень для учасників Форуму стали питання наслідків Covid-19, соціальної безпеки, підприємництва, цифрових трансформацій та технологій, громадянських прав, дистанційної освіти,  захисту навколишнього середовища, зміни клімату та майбутнього світової енергетики. Робота Всесвітнього молодіжного форуму відбувалась у формі панельних виступів, воркшопів – усього 24 сесії протягом 95 робочих годин. 

Загалом до участі у Форумі долучились близько 3000 учасників із 135 країн світу.