,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі дизайну ЧДТУ відбувся екзаменаційний перегляд студентських робіт зимової сесії 2021 року
Вівторок, 28 грудня 2021 08:34

На кафедрі дизайну ЧДТУ відбувся екзаменаційний перегляд студентських робіт зимової сесії 2021 року

На кафедрі дизайну ЧДТУ відбувся екзаменаційний перегляд студентських робіт зимової сесії 2021 року

На кафедрі дизайну факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Черкаського державного технологічного університету відбувся екзаменаційний перегляд студентських робіт зимової сесії 2021 року. 

На перегляд були представлені роботи, в яких студенти 1, 2, 3, 4 курсів освітньої програми «Графічний дизайн» розкрили свій творчий потенціал в графічних техніках, основах проєктної графіки тощо.  На перегляді показані роботи студентів з дисциплін: «Вступ до фаху дизайнера графіка», «Рисунок», «Живопис», «Кольорознавство і основи проєктної графіки», «Дизайн проєктування», «Дизайн плакат», «Шрифтове мистецтво», «Комп'ютерна графіка», «Графічні техніки», «Основи фотографіки і анімації» та ін.  

Графічний дизайн передбачає підготовку фахівців із розробки фірмового стилю, товарних знаків, оформлення упаковки, рекламних і соціальних плакатів, дизайну книжних та періодичних видань. Отримані знання можуть бути застосовані в рекламних агентствах, видавництвах, редакціях журналів і газет, у поліграфічних фірмах та на підприємствах, при створенні спецефектів на кіностудіях та телеканалах, у дизайні комп'ютерних ігор тощо. 

Колектив кафедри дизайну ЧДТУ вітає студентів з успішним екзаменаційним переглядом.