,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з ТОВ «Завод «Буддеталь»
П'ятниця, 24 грудня 2021 10:45

ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з ТОВ «Завод «Буддеталь»

ЧДТУ уклав угоду про співпрацю з ТОВ «Завод «Буддеталь»

Черкаський державний технологічний університет активно співпрацює з провідними підприємствами регіону, розширюючи партнерські зв'язки у правовій площині. 

23 грудня 2021 року ректор ЧДТУ Олег Григор та директорка ТОВ «Завод «Буддеталь» Наталія Гриценко підписали Угоду про співпрацю з метою запровадження партнерських стосунків в освітній, науковій та інноваційній сферах.  Враховуючи взаємну зацікавленість партнери співпрацюватимуть у напрямі освітньої,  науково-дослідної роботи, взаємного обміну досвідом, вирішення завдань і проблем проходження практики студентів та працевлаштування випускників. 

Завод «Буддеталь» – це сучасна компанія з двадцятирічною практикою виробництва залізобетонних виробів,  що входить до крупної групи компаній «ПБК-Агропроект» та має багатий досвід співпраці з українськими та зарубіжними замовниками.  

Основним напрямом діяльності підприємства є виробництво збірних бетонних та залізобетонних виробів, бетону та розчину для промислового та житлового будівництва. Вся продукція, що випускається, відповідає державним нормам та стандартам, і проходить строгий внутрішній контроль у власній лабораторії.

Наразі на Заводі проходить комплексна модернізація, компанія постійно розвивається, впроваджує нові технології, автоматизує виробництво для утримання якості продукції та послуг на найвищому рівні.