,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На головній новорічній ялинці ЧДТУ засяяли святкові вогні
П'ятниця, 17 грудня 2021 15:53

На головній новорічній ялинці ЧДТУ засяяли святкові вогні

На головній новорічній ялинці ЧДТУ засяяли святкові вогні

17 грудня 2021 року, традиційно напередодні Дня Святого Миколая, у Черкаському державному технологічному університеті відбулось святкове відкриття головної новорічної ялинки. 

Біля пухнастої зеленої красуні дружньо згуртувались студенти, викладачі, співробітники та гості університету, аби разом поринути в дивовижну атмосферу новорічних свят. Невмирущі мотиви «Щедрика» Миколи Леонтовича у виконанні студентського вокального колективу «Консонанс» налаштували присутніх на святковий лад. 

Цьогоріч у ЧДТУ відродили традицію, яка була започаткована в 2017 році і робить університетську ялинку особливою й неповторною. Кожен факультет власноруч виготовив ялинкові іграшки, якими керівництво університету, декани, представники Студентської ради факультетів разом зі щирими побажаннями прикрасили святкову ялинку ЧДТУ.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор, побажавши усім добробуту й процвітання в новому році. 

Щиро радію, що сьогодні ми з вами змогли зібратись усі разом, не онлайн, а зігрівати одне одного щирими емоціями і гарним настроєм. Бажаю, щоб у прийдешньому році ми забули про коронавірус і насолоджувались життям, навчанням, роботою без жодних карантинних обмежень, – наголосив Олег Олександрович. 

Фінальним акордом свята стала пісня «Дзвоники дзвенять» – ще одне пісенне вітання від ансамблю «Консонанс».