,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентам факультету економіки та управління ЧДТУ розповіли про особливості працевлаштування в IT-компаніях
Середа, 15 грудня 2021 16:47

Студентам факультету економіки та управління ЧДТУ розповіли про особливості працевлаштування в IT-компаніях

Студентам факультету економіки та управління ЧДТУ розповіли про особливості працевлаштування в IT-компаніях

14 грудня 2021 року на зустріч зі студентами факультету економіки та управління  спеціальності «Менеджмент» до Черкаського державного технологічного університету  завітав рекрутер міжнародної компанії «Andersen», випускник ЧДТУ Владислав Будулатій, аби розповісти здобувачам вищої освіти про особливості працевлаштування та роботи в компаніях, які працюють у сфері IT. 

Приємно, що сьогодні своїм досвідом з нами ділиться не просто фахівець, представник потужної компанії, а й наш учорашній студент. Це свідчить про високий рівень підготовки здобувачів освіти в Черкаському державному технологічному університеті та на факультеті економіки та управління зокрема, – зазначила у вітальному слові на початку зустрічі завідувачка кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування ЧДТУ Олеся Фінагіна. 

В межах інтерактивної лекції Владислав Будулатій розповів про компанію «Andersen», офіси якої працюють у 4 країнах Східної Європи. Окрім того, торкнувся особливостей IT-ринку в Україні та світі. Особливу увагу у своєму виступі звернув на тонкощі складання резюме при пошуку роботи та відкрив секрети працевлаштування в успішних компаніях. 

У ході спілкування студенти змогли отримати відповіді на свої численні запитання.