,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ відвідали з екскурсією підприємство «Polycar»
Четвер, 11 листопада 2021 09:48

Студенти кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ відвідали з екскурсією підприємство «Polycar»

Студенти кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ відвідали з екскурсією підприємство «Polycar»

4 листопада 2021 року, в межах зустрічі зі стейкхолдерами, студенти та магістранти кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Черкаського державного технологічного університету відвідали підприємство «Polycar», яке спеціалізується на виробництві кузовного обладнання, виготовленні кузовів спецтехніки та продажу вантажних автомобілів різних марок. 

Молодь на власні очі змогла побачити різноманітність техніки, що виготовляється на потужностях компанії, кількість цехів та їх оснащення для забезпечення повного циклу роботи з виготовлення готової продукції, конструкторське відділення, познайомитись із особливостями технологічного циклу роботи: від побажань замовника і технічного завдання, до особливостей конструкції та монтажу кожного вузла.

Упродовж екскурсії представники підприємства детально розповіли про діяльність «Polycar», види робіт, які виконуються, ринок продукції, специфіку і причини успішності підприємства. Окрім того, зазначили: останнім часом спостерігається зростання зацікавленості спецтехнікою вітчизняного виробництва з боку українських та закордонних замовників. 

Головною темою розмови стало розширення виробництва, відкриття нових локацій і пов’язаний з цим набір нових кадрів. Представники компанії «Polycar» наголосили: в Черкасах і області є достатня кількість високооплачуваних вакансій інженерного та технічного спрямування; роботодавці шукають активних, цілеспрямованих молодих люди, здобувачів вищої освіти, які вже набули базових навичок роботи в сучасних САПРах, вміють читати креслення і можуть працювати з англомовними джерелами інформації. 

Варто відзначити, що якраз таких фахівців готують на кафедрі на проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ, адже викладачі прекрасно розуміють вимоги сучасного ринку праці і докладають усіх зусиль, аби вмотивувати студентів опановувати відповідні навички та знання.