,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ влаштувала екскурсію для студентів Черкаського політехнічного технікуму
Середа, 20 жовтня 2021 10:49

Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ влаштувала екскурсію для студентів Черкаського політехнічного технікуму

Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ влаштувала екскурсію для студентів Черкаського політехнічного технікуму

19 жовтня 2021 року колектив кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Черкаського державного технологічного університету до «Дня працівника харчової промисловості» влаштував зустріч зі студентами спеціальності 133 «Галузевого машинобудування»  Черкаського політехнічного технікуму. На заході майбутні абітурієнти ознайомилися зі здобутками кафедри, її зв’язками зі стейкхолдерами, науковими досягненнями студентів кафедри, можливостями навчання за індивідуальним планом та особливостями  працевлаштування в Україні і за кордоном за фахом інженера-механіка. 

Студенти  технікуму прослухали доповідь доцента кафедри Олександра Батраченка про переваги отримання інженерної освіти зі спеціальності 133 «Галузеве машинобудування»  саме в ЧДТУ, наявність бюджетних місць для навчання, особливості навчання та про переваги студентської наукової роботи в сенсі становлення сучасного інженера.  

Доцентка Лариса Мізнік розповіла про різноманітні можливості проведення практики на харчових та машинобудівних підприємствах Черкас, області та за спеціальними програмами на харчових підприємствах Німеччини.

Доцент Руслан Капітан детально розповів про особливості вступної кампанії в 2022 році, необхідність здачі ЗНО для вступу у заклади вищої освіти і особливу підтримку спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Міністерством освіти і науки України. 

На завершення всі учасники відвідали лабораторії кафедри зі спеціалізованим технологічним обладнанням і обговорили побачене за чашкою чаю зі смачним печивом.

Колектив кафедри бажає усім студентам Черкаського політехнічного технікуму плідного та успішного завершення навчання і чекає їх наступного року для отримання вищої освіти в галузі обладнання харчової промисловості та верстатобудування на кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Черкаського державного технологічного університету.