,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студентів ЧДТУ запрошують на хакатон із кібербезпеки «Cybersecurity First Step Hackathon»
Вівторок, 19 жовтня 2021 09:26

Студентів ЧДТУ запрошують на хакатон із кібербезпеки «Cybersecurity First Step Hackathon»

Студентів ЧДТУ запрошують на хакатон із кібербезпеки «Cybersecurity First Step Hackathon»

Вперше 21 жовтня в Черкаському державному технологічному університеті відбудеться хакатон із кібербезпеки «Cybersecurity First Step Hackathon», який проводить Noosphere Engineering School на базі ЧДТУ.

 Реєструйся за посиланням: https://forms.gle/yBVaxbCKiSP1cvoC6

 Мета Cybersecurity First Step Hackathon

Популяризація кібербезпеки серед студентської молоді; формування активної спільноти однодумців, здатних творити креативні й придатні до втілення ідеї у сфері кіберзахисту; створення сучасного платформи для нових ідей та інноваційних рішень у галузі кібербезпеки.

Який результат може дати участь у хакатоні?

1. Cybersecurity First Step Hackathon – це можливість для початківців у сфері кібербезпеки та інформаційної безпеки обмінятися досвідом/знаннями один з одним та з досвідченими фахівцями, попрацювати над єдиним проєктом, набути практичних навичок, необхідних для майбутньої роботи за спеціальністю.

2. Cybersecurity First Step Hackathon – це можливість продемонструвати свої сильні сторони та знайти серед учасників активних талановитих однодумців, що захоплені темою кібербезпеки.

3. Cybersecurity First Step Hackathon – унікальний шанс попрацювати у вільному форматі з досвідченими менторами, перейняти досвід та отримати певні фахові «лайф-хаки».

4. Cybersecurity First Step Hackathon – джерело нових знань. Учасникам хакатонів часто доводиться розв’язувати нові задачі, з якими вони не стикались раніше, швидко поглинати нову інформацію й одразу застосовувати її на практиці. Крім того, учасників оточує велика кількість спеціалістів, які допомагають та роз’яснюють за кілька хвилин те, що потребувало б значних зусиль та часу поза хакатоном.

5. Cybersecurity First Step Hackathon дає можливість покращити навички публічних презентацій, ефективної роботи у команді, потужного нетворкінгу та проєктного менеджменту.

6. Cybersecurity First Step Hackathon – це місце виникнення нових ідей, гарний поштовх для експериментів і створення майбутніх стартап-проєктів у сфері кібербезпеки.

7. Cybersecurity First Step Hackathon – це перший крок до вдосконалення себе як фахівця з кібербезпеки!

Усі учасники отримують сертифікати, а переможці – призи 

Спікери, які надихнути учасників на перемогу:

???? Катерина МОЛОДЕЦЬКА – д.т.н., проф. кафедри комп’ютерних технологій і моделювання систем Поліського національного університету, керівниця Інжинірингової лабораторії Noosphere Engineering School у Житомирі.

???? Олексій СМІРНОВ – д.т.н., професор, завідувач кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення Центральноукраїнського національного технічного університету.

???? Олександр МОЖАЄВ – д.т.н., професор, професор кафедри кібербезпеки Харківського національного університету внутрішніх справ.

???? Сергій ГНАТЮК – д.т.н., доцент, заступник декана ФККПІ з наукової роботи Національного авіаційного університету.

???? Володимир ГОЛУБЄВ – к.ю.н., засновник і директор громадської організації Центр Дослідження Комп'ютерної Злочинності (CCRC), керівник Департаменту Протидії Кіберзлочинності інтернет-проєкту «Cybersafetyunit»

???? Роман ЖУРАВЛЬОВ – заступник начальника центру, начальник відділу інформаційних технологій центру оперативного зв’язку, телекомунікаційних систем та інформаційних технологій Головного управління ДСНС України у Черкаській області, підполковник служби цивільного захисту.

Оцінювати старання учасників будуть судді:

???? Володимир РУДНИЦЬКИЙ, д.т.н., професор, завідувач кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії ЧДТУ.

???? Наталія ЛАДА, к.т.н., доцент кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії ЧДТУ,

???? Анатолій ЧЕПИНОГА, к.т.н., доцент, декан факультету інформаційних технологій і систем ЧДТУ.

???? Сергій РУДНИЦЬКИЙ, координатор проєктів лабораторії Інжинірингової школи Noosphere Engineering School у місті Черкаси.

???? Марина ЛЕЩЕНКО, к.е.н., доц., керівниця Інжинірингової лабораторії Noosphere Engineering School у місті Черкаси.

???? Аліна КУЗЬМЕНКО, бакалавр з кібербезпеки, студентка V курсу кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії ЧДТУ.

Дата/час проведення:

21 жовтня 2021, 9:00 - 21:00

Місце проведення: ЧДТУ, 1 корпус, бул. Шевченка 460, Черкаси

Організатори та партнери хакатону:

Noosphere Engineering School Cherkasy

Кафедра інформаційної безпеки та комп'ютерної інженерії ЧДТУ

Студентська рада Черкаського державного технологічного університету