,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Дайджест можливостей інтернаціоналізації від Інформаційного центру ЄС при ЧДТУ
Середа, 13 жовтня 2021 10:04

Дайджест можливостей інтернаціоналізації від Інформаційного центру ЄС при ЧДТУ

Дайджест можливостей інтернаціоналізації від Інформаційного центру  ЄС при ЧДТУ

Digital Labs: соціальні підприємці

Це насичена онлайн-лабораторія, присвячена теорії змін та соціальному впливу. За шість зустрічей ви зрозумієте, що хочете змінити у суспільстві, пропишете як цього досягти та оціните, наскільки наблизилися до мети.

Допоможуть досвідчені соціальні підприємці та імпакт-інвестори з ЄС, Великої Британії та України. Вони введуть в курс основної теорії, поділяться прикладами з роботи та дадуть відповіді на ваші запитання під час особистих менторських сесій. В інший час ви будете обмінюватися досвідом та шукати рішення спільно з іншими українськими підприємцями.

Онлайн-лабораторія складається з шести сесій та випускного і пройде з 10 листопада по 10 грудня. Щоб ви вільно спілкуватися з закордонними експертами, ми запрошуємо перекладачів.

Уважно читайте умови, подавайтеся та розвивайте свій соціальний бізнес.

Заповніть форму на онлайн-платформі

Питання з заявки можна проглянути у прикладі аплікаційної форми

Кінцевий термін подачі заявок: 17 жовтня 2021 о 15:00 за київським часом

 

Академія культурного лідера: онлайнова нетворкінгова навчальна подорож до Баден-Вюртембергу (Німеччина)

15-19 листопада вирушаємо у онлайнову подорож до однієї з федеральних земель Німеччини – Баден-Вюртембергу.

Ви познайомитеся з менеджерами та управлінцями, які втілюють вражаючі культурні проєки у невеликих містах та з мінімальними бюджетами. Вивчите структуру місцевих установ, дізнаєтеся про ефективні інструменти та отримаєте персональні поради. Щоб ви вільно спілкувалися з експертами, ми запрошуємо перекладачів.

Заохочення навчатися – стипендія розміром 200 євро, яку ви можете витратити на будь-що для професійного розвитку: від курсів до видань. 

Уважно читайте інструкції для учасників конкурсу, долучайтеся й розширюйте коло знайомств з менеджерами культури з Баден-Вюртембергу

Уважно прочитайте інструкції для учасників конкурсу і заповніть форму на онлайн-платформі

Кінцевий термін подачі заявок:  21 жовтня 2021 о 15:00 за київським часом 

 

Стипендія Гельмута Вейта з комп’ютерних наук для дівчат 

The Helmut Veith Stipend is awarded annually to exceptionally talented and motivated female students in the field of computer science who pursue (or plan to pursue) one of the master’s programs in Computer Science at TU Wien taught in English and have (or have the interest to develop) a solid mathematical and technical background in at least one of the areas in which Austrian scientist Helmut Veith worked. 

The Helmut Veith Stipend is dedicated to the memory of Helmut Veith (1971-2016), an outstanding computer scientist who worked in the fields of logic in computer science, computer-aided verification, software engineering, and computer security. Helmut Veith, who tragically passed away in March 2016, was a strong advocate and mentor for women in computer science. More on Helmut Veith´s research on the pages of his research group FORSYTE.

Award

Students who are awarded the Helmut Veith Stipend, receive:

  • EUR 6000 annually for a duration of up to two years.

  • Waiver of all tuition fees at TU Wien.

The VCLA invites applications for the Helmut Veith Stipend from motivated and outstanding female master’s students who plan to pursue one of the programs in Computer Science at TU Wien taught in English in one of the following semesters:

– winter semester 2021/2022

– summer semester 2022

Кінцевий термін подачі заявок: 30 листопада 2021 року

Детальніше: http://www.vcla.at/helmut-veith-stipend/?utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_campaign=261675107

 

Гранти уряду Німеччини у сфері культури, освіти, медіа

Організатор: Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини. Це програма, що підтримує співпрацю між представниками громадянського суспільства з України та Німеччини. Разом із німецьким партнером ви можете отримати від 20 000 євро на здійснення проєкту в одному з цих напрямів: 

  • Зміцнення плюралізму через медіаграмотність і протидію дезінфомації. Наприклад, стажування для журналістів і блогерів, або заходи у школах та університетах.

  • Сприяння ціннісним дискурсам через налагодження діалогу. Наприклад, програми обміну та культурні заходи різних форматів.

  • Відкриття перспектив на майбутнє через освіту та підвищення кваліфікації. Наприклад, стипендії та тренінги в академічній, професійній або суспільно-політичній сферах.

  • Сприяння діалогу та порозумінню між сторонами невирішених територіальних конфліктів.

Дізнайтеся більше

Заповніть заявку на онлайн-порталі англійською або німецькою мовою. 

Що потрібно для участі? 

  • Партнерська організація громадянського суспільства з Німеччини. Для пошуку партнера ви можете скористатися платформою Civil Society Cooperation. 

  • Стислий опис проєкту та інформація про організації, що працюватимуть над втіленням. Якщо ваша заявка буде успішною, пізніше потрібно буде підготувати більш детальний опис. 

  • Це програма для тандемів українських учасників із партнерами з Німеччини. Ваші організації мають працювати над розвитком громадянського суспільства й можуть належати до навчальних, культурних закладів, молодіжних об'єднань, ЗМІ, фондів (у тому числі політичних) тощо. 

  • Ви також можете запросити до команди організації з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови або Росії.

Кінцевий термін подачі заявок: 15 жовтня 2021 о 23:59 за київським часом

 

Гранти на проєкти для журналістів-розслідувачів, які займаються темою екології

Це можливість створити освітній проєкт для журналістів-розслідувачів, які працюють з темою екології. 85 000 євро розділять між собою учасники, які запропонують найцікавіші ідеї: тренінги, стажування, програмні рішення та інші корисні проєкти.

Уважно прочитайте умови, зареєструйтесь на онлайн-платформі і заповніть аплікаційну форму англійською мовою. https://grants.journalismfund.eu/en/enabling-services-grants-environmental-journalismhttps://www.eusew.eu/?utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_campaign=261675107

Кінцевий термін подачі заявок: 03 листопада 2021 о 13:00 за київським часом


Зацікавились? Залишились запитання? Звертайтесь: 

Інформаційний центр ЄС, кафедра фінансів, ауд. 705/1. Координатори: Гончаренко Ірина Георгіївна, Березіна Олена Юріївна. Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її." style="text-decoration-line: none;">Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.