,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини На кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ відзначили День першокурсника
Вівторок, 12 жовтня 2021 15:15

На кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ відзначили День першокурсника

На кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ відзначили День першокурсника

На початку жовтня,  на кафедрі проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління Черкаського державного технологічного університету відзначили День першокурсника. У новому навчальному році до великої родини харчовиків та верстатників приєдналися студенти першого, другого та третього курсів освітнього рівня бакалавр та першого курсу освітнього рівня магістр. 

Спільна участь у конкурсах, квестах, командна гра в боулінг, креативна фотосесія, смачний обід на фоні неформального спілкування з викладачами кафедри сприяли формуванню дружнього, згуртованого, успішного студентського колективу.

Вітаю зі вступом на нашу спеціальність «133 Галузеве машинобудування» Черкаського державного технологічного університету. Здобувайте знання та отримуйте задоволення від процесу навчання та спілкування з нашими кваліфікованим викладачами кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління. Ви обрали важливу та актуальну спеціальність, опанувавши яку ви станете затребуваними фахівцями на підприємствах та фірмах,  матимете перспективи кар’єрного зростання та достойну оплату праці,  – привітав першокурсників завідувач кафедри проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління ЧДТУ, професор Василь Осипенко.