,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Керівництво ЧДТУ та Biopharma Plasma Черкаси обговорили перспективи співпраці у новому навчальному році
Субота, 28 серпня 2021 10:25

Керівництво ЧДТУ та Biopharma Plasma Черкаси обговорили перспективи співпраці у новому навчальному році

Керівництво ЧДТУ та Biopharma Plasma Черкаси обговорили перспективи співпраці у новому навчальному році

27 серпня 2021 року директор ТОВ «Черкаський обласний центр служби крові «ЧЕРКАСИ-ПЛАЗМА» Олександр Безуглий та заступниця директора з якості Тетяна Портянко завітали до Черкаського державного технологічного університету, аби обговорити з ректором ЧДТУ Олегом Григором перспективи співпраці із закладом вищої освіти у новому 2021/2022 навчальному році. 

Рік тому Черкаський державний технологічний університет та Черкаський обласний центр служби крові «ЧЕРКАСИ-ПЛАЗМА» уклали партнерську угоду і відтоді студенти і викладачі активно долучаються до популяризації донорства на Черкащині та беруть участь у благодійних заходах, які організовує Biopharma Plasma Черкаси. 

На підтвердження ефективної співпраці у червні, під час відзначення Дня донора, ректор ЧДТУ Олег Григор отримав почесну відзнаку «За розвиток донорства в Україні 2021». Випускник ЧДТУ, голова студентської ради ЧДТУ у 2014-2015 роках, а нині депутат Черкаської міської ради, голова молодих донорів Черкащини, на рахунку якого понад 40 донацій, Сергій Шмиголь офіційно отримав звання «Почесний донор» під час церемонії нагородження черкаських донорів. А на урочистій церемонії з нагоди вручення випускникам Черкаського державного технологічного університету дипломів за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр почесну відзнаку «За розвиток донорства в Україні» вручили Студентській раді ЧДТУ.  

Вже у перші дні вересня ректор ЧДТУ Олег Григор запросив представників «Biopharma Plasma Черкаси»  на зустріч зі студентами та викладачами, аби нагадати про особливості діяльності Центру крові з сучасним інноваційним обладнанням, розповісти про популярність донорства у всьому світі та поінформувати про переваги донорів «Biopharma Plasma Черкаси». 

Минулого навчального року кожен двадцятий студент Черкаського державного технологічного університету став активним донором. Ми продовжуємо співпрацю з «Biopharma Plasma Cherkasy», адже це вкрай важливо для популяризації донорства, для порятунку життів і доль. Наш університет пишається небайдужістю молоді, прагненням вчасно прийти на допомогу тим, хто цього потребує, – зазначив ректор ЧДТУ Олег Григор.