,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ запрацювала Oracle Academy
П'ятниця, 27 серпня 2021 09:48

У ЧДТУ запрацювала Oracle Academy

У ЧДТУ запрацювала  Oracle Academy

Постійне впровадження найкращих світових практик навчання студентів на факультеті інформаційних технологій і систем Черкаського державного технологічного університету спонукає викладачів до міжнародного співробітництва в сфері освітніх технологій.  То ж до початку нового 2021/2022 навчального року, за сприяння проректора з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків Еміля Фауре, ЧДТУ розпочав співпрацю з академією міжнародної корпорації Oracle.   

Oracle Academy одна з провідних платформ для навчання з двох невід’ємних технологій ІТ галузі: програмування мовою Java та розробки й проектування баз даних SQL. 

Навчальний план Oracle Academy дозволяє студентам отримувати базові знання та навички у сферах інформаційних технологій, які мають найбільший попит при працевлаштуванні випускників ІТ-спеціальностей. Він може бути інтегрованим в академічну програму, адже містить чітку навчальну мету  та відповідає багатьом міжнародним стандартам та екзаменам. Крім того, навчальні матеріали доступні різними мовами, що дозволяє в повному обсязі використовувати глобальний освітній ресурс академії.  

Учасникам програми Oracle Academy надається безкоштовний доступ до ліцензованого програмного забезпечення та відведена кількість годин на студента на платформі Oracle Academy Cloud. 

Після успішного завершення участі в програмі студенти отримують сертифікати міжнародного зразка.

 

Галерея зображень