,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Привітання ректора ЧДТУ Олега Григора з Днем Незалежності України
Вівторок, 24 серпня 2021 09:28

Привітання ректора ЧДТУ Олега Григора з Днем Незалежності України

Привітання ректора ЧДТУ Олега Григора з Днем Незалежності України

Шановні друзі! 

 

Цьогоріч ми з вами відзначаємо 30-ту річницю проголошення Незалежності України. Це не просто дата в календарі, це визначний день, з якого почався новий відлік нашої історії. 

Адже 24 серпня 1991 року відбулося відновлення української державності, якого українці прагнули, за яке боролись, віддаючи свої життя, протягом багатьох століть. Бо прагнення до свободи – визначальна цінність українців, що давала наснагу і сили залишатися собою навіть у найважчі часи.

Протягом цих 30 років перед Україною повставало немало викликів, які вона мужньо приймала і вистоювала. На покоління наших сучасників випало непросте випробування: воно змушене знову відстоювати й виборювати ту омріяну свободу, суверенітет нашої держави. Але ми неодмінно переможемо! 

Бо українці, особливо наша молодь — наше майбуття, щодня доводять, що хочуть жити у вільній, успішній, європейській Україні. 

Бажаю усім нам, хто ходить під блакиттю українського неба, аби воно було мирним і тихим, аби у Ваших домівках панувала злагода, достаток та затишок, а незалежність нашої держави була непорушною! 

З Днем незалежності України! 

 

З повагою 

ректор Черкаського державного технологічного університету 

Олег Григор