,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Професору ЧДТУ призначено іменну стипендію Верховної Ради України
Вівторок, 10 серпня 2021 15:08

Професору ЧДТУ призначено іменну стипендію Верховної Ради України

Професору ЧДТУ призначено іменну стипендію Верховної Ради України

Доктор технічних наук, професор, проректор з науково-дослідної роботи та міжнародних зв’язків, професор кафедри інформаційної безпеки та комп’ютерної інженерії Черкаського державного технологічного університету Еміль Фауре отримав іменну стипендію відповідно до Постанови Верховної Ради України «Про призначення у 2021 році іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених — докторів наук» № 1641-IX від 14 липня 2021 року.

Стипендію  науковцю ЧДТУ призначено на виконання науково-технічної роботи «Розробка методів і протоколів інтегрованого захисту інформації на основі факторіального кодування даних для мобільної системи інформаційного обміну».

У 2021 році парламент відзначив іменними стипендіями 30 молодих учених з усієї країни. Претенденти висуваються з числа вітчизняних науковців, які мають науковий ступінь доктора наук та збагатили науку визначними здобутками, проводять важливі фундаментальні та/або прикладні наукові дослідження, а також мають намір і змогу виконувати в Україні актуальну наукову роботу, зазначену в поданні. Усього ж цьогоріч до Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій надійшло на конкурс 90 робіт претендентів. 

Черкаський державний технологічний університет вітає Еміля Віталійовича та щиро зичить нових наукових здобутків!