,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Студенти кафедри дизайну ЧДТУ взяли участь у ХІ Міжнародному фотоконкурсі студентських робіт «Гаряча крига»
Середа, 04 серпня 2021 09:52

Студенти кафедри дизайну ЧДТУ взяли участь у ХІ Міжнародному фотоконкурсі студентських робіт «Гаряча крига»

Студенти кафедри дизайну ЧДТУ взяли участь у ХІ Міжнародному  фотоконкурсі студентських робіт «Гаряча крига»

У травні-червні 2021 року у Києві проходив ХІ Міжнародний  фотоконкурс студентських робіт «Гаряча крига», організований Київським національним університетом технологій та дизайну. До каталогу кращих робіт конкурсу було відібрано світлини студентки 3 курсу кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету Катерини Богодаєвої у номінації «Fashion-фотографія», назви робіт: «Погляд», «Вероніка», «Самовираження». Також дипломи учасників отримали студенти 2 курсу Іван Удод та Катерина Канюк («Графічний дизайн»). Керівник  — викладач кафедри дизайну Вікторія  Зайцева. 

Мета студентського фотоконкурсу «Гаряча крига» — розвиток і реалізація творчого потенціалу студентів-дизайнерів, які засобами фотомистецтва намагаються відобразити красу природи та людини, предметного, зооморфного і рослинного світів, висловити своє ставлення до сучасних проблем суспільства, продемонструвати власне бачення навколишнього простору, привернути увагу до яскравих миттєвостей буття, показати багатогранність людських стосунків і почуттів, поділитися своїми враженнями та спостереженнями, продемонструвати свої знання, вміння та креативність.