,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Випускники ЧДТУ-2021 пройшли під рушниковим оберегом в успішне життя
Субота, 03 липня 2021 09:14

Випускники ЧДТУ-2021 пройшли під рушниковим оберегом в успішне життя

Випускники ЧДТУ-2021 пройшли під рушниковим оберегом в успішне життя

2 липня 2021 року на Площі Знань Черкаського державного технологічного університету зібралися викладачі, випускники, батьки, студенти та шановані гості з нагоди урочистої церемонії  вручення цьогорічним випускникам дипломів за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр.

Швидко промайнув час і  настав  день випуску зі  стін рідної Alma Mater. Позаду – студентські  будні та свята, іспити та заліки, захист дипломних робіт,  попереду - можливість реалізувати себе як фахівця та особистість у дорослому житті.

Сьогодні, безперечно, святковий день. Ми випускаємо в дорослий світ вас — найкращих фахівців, які працюватимуть на благо нашої держави. Хочу подякувати за те, що чотири роки тому ви обрали Черкаський державний технологічний університет. Впевнений, що з дипломом ЧДТУ ви будете гідно крокувати у фахове майбуття, де вас чекає лише успіх. Це буде найкраща нагорода для нас, адже якщо успішні випускники — значить успішний університет. Сподіваюсь, що ви не зупинитесь на дипломах бакалавра, і чекаю вас на магістратурі,звернувся з вітальним словом до вчорашніх студентів ректор ЧДТУ Олег Григор. 

Принагідно Олег Олександрович подякував батькам випускників за те, що виховали справжніх патріотів України, а науково-педагогічному персоналу Черкаського державного технологічного університету – за максимум докладених зусиль, аби країна отримала висококласних спеціалістів. 

В особливий для Черкаського державного технологічного університету день привітати випускників, їхніх рідних та викладачів,  висловити щирі побажання, підтримати фаховою порадою та відзначити нагородами за співпрацю завітали шановані гості: директорка Комунального закладу «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» Людмила Давиденко, директор ТОВ «Черкаси-Плазма», член Наглядової ради ЧДТУ Ярослав Березань та  голова Асоціації донорів Черкаської області, випускник ЧДТУ, нині депутат Черкаської міської ради  Сергій Шмиголь.

Зі щирими словами вдячності до всіх викладачів  звернулися виконуючий обов’язки голови Студенської ради ЧДТУ Ігор Осадченко і цьогорічні випускники представники від кожного факультету, вручивши символічні подарунки  своїм деканам на  добру згадку про випускників 2021 року.  

Цей день – результат багаторічного навчання студентів, кропіткої праці викладачів та щоденної турботи найрідніших для кожного людей – батьків. Традиційно випускники Черкаського державного технологічного університету виконали Вальс Вдячності – символ щирого шанування, який залишиться у пам’яті найяскравішою миттєвістю свята.

Вже стало доброю традицією Черкаського державного технологічного університету проводити випускників  крізь  Рушниковий оберіг. Тож і цього дня декани факультетів провели під рушниковими оберегами випускників 2021 року, аби їхнє подальше життя було чисте, як рушник, а життєві дороги були різнобарвними та яскравими, як вишиті квіти на рушникові – символі України.

Після символічного обряду декани факультетів вручили випускникам Дипломи у затишку скверу ЧДТУ у своїх родинних колах, де до привітань вже дипломованих фахівців доєдналися батьки, друзі та гості урочистої події.  

Цьогоріч Дипломи з відзнакою отримали 74 випускники ЧДТУ.