,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини 27 червня - День молоді
Неділя, 27 червня 2021 15:22

27 червня - День молоді

27 червня - День молоді

      Починаючи з 1994 року, щорічно в останню неділю червня, відповідно до Указу Президента України, відзначається День молоді. Це свято важливе для нашої держави, адже саме молодь є основною рушійною силою позитивних змін та перетворень, які відбуваються сьогодні в Україні. 

     День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Юність і молодість - це час пошуків, відкриттів, реалізації найсміливіших сподівань, мрій та ініціатив, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями та досягненнями. 

     Черкаський державний технологічний університет вітає студентів і молоду перспективну наукову еліту з Днем молоді та зичить наснаги на нові звершення, втілення амбітних ідей, підкорення особистих та наукових вершин на славу України!