,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ і Черкаський міський центр зайнятості окреслили сучасні напрямки співпраці
Середа, 16 червня 2021 15:26

ЧДТУ і Черкаський міський центр зайнятості окреслили сучасні напрямки співпраці

ЧДТУ і Черкаський міський центр зайнятості  окреслили сучасні напрямки співпраці

15 червня 2021 року Черкаський державний технологічний університет уклав Угоду про співпрацю з Черкаським міським центром зайнятості. Документ підписали ректор ЧДТУ Олег Григор та директорка ЧМЦЗ Оксана Щербак задля консолідації спільних зусиль, спрямованих на сприяння працевлаштуванню та надання профорієнтаційних послуг молоді, яка навчається в університеті. 

У ході зустрічі завідувачка підготовчого відділення ЧДТУ Оксана Яшан та начальниця відділу рекрутингу Черкаського міського центру зайнятості Надія Кіндик обговорили формулу успішного працевлаштування. Відділ рекрутингу, який  впроваджує її, — наразі єдиний на Черкащині. Його фахівці постійно контактують з роботодавцями й шукачами роботи, тому знають потреби обох сторін та усі можливості в сфері пошуку роботи, зокрема, й молодими спеціалістами. 

Вже найближчим часом у межах започаткованої співпраці Черкаський державний технологічний університет та Черкаський міський центр зайнятості планують організувати низку спільних інформаційно-консультацiйних та профорієнтаційних заходів для студентів єдиного технологічного вишу регіону із залученням роботодавців та соціальних партнерів.