,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Науковиця ЧДТУ взяла участь у Міжнародному Форумі «Business Woman-2021»
Понеділок, 14 червня 2021 16:34

Науковиця ЧДТУ взяла участь у Міжнародному Форумі «Business Woman-2021»

Науковиця ЧДТУ взяла участь у Міжнародному Форумі «Business Woman-2021»

На початку червня 2021 року професорка кафедри філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету Оксана Кожем'якіна взяла участь у роботі Міжнародного Форуму «Business Woman-2021». 

Цьогоріч учасниками зустрічі стали представниці дипломатичних структур, політикуму, освіти, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники та власниці бізнесу, керівники та керівниці політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів із різних регіонів України та світу. 

Головна тема Форуму «Жінка може все» зумовила формат обговорення та ключову проблематику. Зокрема, у жвавих дискусіях та панельних обговореннях йшлося про роль та можливості жінки в міжнародній політиці та дипломатії, про соціальну відповідальність у сучасному світі, про рівні права та можливості. Спікерками «Business Woman-2021» виступили медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки з понад 20 країн, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні. 

Окрім нетворкінгу та обговорення актуальних викликів сьогодення, під час події відбулось також нагородження переможниць Міжнародної премії «Woman-2020», презентація міжнародного екологічного проєкту «Greening of the Planet» та презентація книги «Озеленення України».