,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ в межах співпраці з Rotary Club International реалізується проєкт «Фінансова грамотність»
Четвер, 03 червня 2021 09:33

У ЧДТУ в межах співпраці з Rotary Club International реалізується проєкт «Фінансова грамотність»

У ЧДТУ в межах співпраці з Rotary Club  International реалізується проєкт «Фінансова грамотність»

1 червня 2021 року Черкаський державний технологічний університет підписав Меморандум про співробітництво та взаємодію з громадською організацією Rotary Club  International, у межах якого реалізується проєкт «Фінансова грамотність» для школярів та студентів.

Метою такого проєкту є створення фінансово-успішної  генерації молоді та покращення добробуту населення України через підвищення рівня фінансової грамотності.

Наразі проєкт  «Фінансова грамотність» реалізується на кафедрі  соціального забезпечення Черкаського державного технологічного університету, де його започаткувала та координує  доцент кафедри Олександра Губар, яка є волонтером громадської організації  «Rotary Club International»  та ведучою гри Cash Flow.

Cash Flow  — це фінансова гра-тренінг, яка допомагає в ігровому форматі сформувати навички ефективної взаємодії, фінансового мислення, вміння прогнозувати ризики та майбутні доходи.

Гра Cash Flow проводиться в університеті регулярно, і  щоразу до неї долучається все більше і більше студентів. 

Я чудово провів час.  Вчитися на практиці і своїх помилках це неймовірний досвід.  Сподобалося спілкуватися з новими людьми, не для того, щоб перемогти їх, а щоб співпрацювати.  Спасибі всім за гру, особливо дівчині, яка запросила мене!, — ділиться враженнями другокурсник факультету електронних технологій та робототехніки ЧДТУ Роман, висловлюючи подяку за запрошення голові Студентської ради ЧДТУ, студентці третього курсу спеціальності «Соціальне забезпечення» Юлії Загоровській.

Доєднуйтесь до проєкту «Фінансова грамотність» це цікаво, корисно та драйвово!