,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Мережева академія Cisco при ЧДТУ отримала відзнаку в номінації «Dedication and Growth»
Середа, 02 червня 2021 13:06

Мережева академія Cisco при ЧДТУ отримала відзнаку в номінації «Dedication and Growth»

Мережева академія Cisco при ЧДТУ отримала відзнаку в номінації «Dedication and Growth»

З року в рік інструктори мережевої академії Cisco, яка діє при Черкаському державному технологічному університеті, докладають зусиль для підвищення якості підготовки як бакалаврів і магістрів, так і здобувачів освітньо-наукового рівня PhD, впроваджуючи курси в навчальний процес. І саме цього року завдяки наполегливій праці інструкторів Еміля Фауре, Костянтина Рудакова, Артема Лавданського, Володимира Андрієнка, Володимира Палагіна та керівника академії Анатолія Чепиноги мережева академія при ЧДТУ отримала відзнаку в номінації «Dedication and Growth» за активне викладання та за зростання кількості навчених студентів у 2020-21 навчальному році.

Завдячуючи плідній співпраці академії з менеджером програм корпоративної соціальної відповідальності Cisco в Україні Оленою Домотенко, вдалося досягти таких вагомих результатів.

Центр підтримки академій Cisco при ЧДТУ також має нагоду привітати свої академії, які в цьому навчальному році продемонстрували вагомі результати зростання кількості навчених студентів і отримують відзнаки. Це мережеві академії в Черкаському державному бізнес-коледжі та в Черкаському політехнічному коледжі.

Навіть в часи гібридного навчання з курсами програми мережевих академій студенти мають змогу отримати якісні знання.