,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Кафедра безпеки життєдіяльності ЧДТУ долучилася до Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху
П'ятниця, 21 травня 2021 09:09

Кафедра безпеки життєдіяльності ЧДТУ долучилася до Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху

Кафедра безпеки життєдіяльності ЧДТУ долучилася до Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху
     В Україні проводиться Шостий Глобальний Тиждень безпеки дорожнього руху, який у всьому світі відбувається прямо зараз. Він присвячений темі перевищення швидкості (Managing Speeding) – одній із основних причин ДТП.
      5988 дорожньо-транспортних пригод із потерпілими сталося за 4 місяці 2021 року,  але поліція констатує, що відбуваються й позитивні зміни. Адже це майже на 12% менше у порівнянні з таким же періодом минулого року.
    Протягом цього Тижня в Україні відбудеться низка заходів із безпеки дорожнього руху: круглі столи, семінари-практикуми, єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху у всіх загальноосвітніх навчальних закладах, старт конкурсу фото- та відеоробіт у межах національного проєкту «Безпечна країна», благодійна акція «Здай кров – врятуй життя» та багато інших.
     – Кафедра безпеки життєдіяльності Черкаського державного технологічного університету традиційно долучилася до цієї події. Разом із представниками інших кафедр університету ми долучилися до донорської акції та здали кров, – зазначає завідувач кафедри безпеки життєдіяльності ЧДТУ Сергій Ротте
 
(Використані матеріали з ФБ сторінки Урядової організації «Тиждень безпеки дорожнього руху», фото з ФБ сторінки Урядової організації «Патрульна поліція Київської області».)