,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Команда ЧДТУ – серед учасників програми GIST Innovates Ukraine 2021
Четвер, 20 травня 2021 09:56

Команда ЧДТУ – серед учасників програми GIST Innovates Ukraine 2021

Команда ЧДТУ – серед учасників програми GIST Innovates Ukraine 2021

Команда Черкаського державного технологічного університету пройшла відбір  від Державного департаменту США на участь в онлайн програмі преакселераці «GIST Innovates Ukraine», створеної за методологією Lean Startup. До складу команди, яка протягом десяти тижнів матиме змогу отримати доступ до інформаційних ресурсів і менторської підтримки для розвитку стартап ініціатив, увійшли: завідувачка кафедри соціального забезпечення Інна Журба, професорка кафедри комп’ютерних наук та системного аналізу ЧДТУ Олена Данченко та слухач курсів «Норвегія-Україна» в ЧДТУ, ветеран АТО/ООС Юрій Сухарєв.

Програма «Глобальні інновації через науку та технології» (GIST) – глобальний інноваційний проєкт науково-технічних ініціатив, створений з метою забезпечення інноваторів відповідними тренінгами, надання менторської підтримки та додаткових ресурсів, необхідних для виведення на ринок результатів лабораторних досліджень. Відтак, за допомогою поглибленого процесу виявлення споживачів підприємці на ранніх стадіях визначатимуть та оцінюватимуть можливості для своєї діяльності та прийматимуть обґрунтовані рішення щодо того, як найкраще просунути свою ідею вперед.   

Ми прагнемо надати новаторам навчання, наставництво та ресурси, необхідні їм для розвитку своїх підприємницьких навичок та виведення своїх ідей з лабораторії та на ринок, - зазначають організатори програми.

Програма GIST, що реалізується за підтримки Бюро з питань океанів і міжнародної політики у сфері екології та науки Державного департаменту США, триватиме з 2 червня до 4 серпня 2021 року.