,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Ректор ЧДТУ Олег Григор призначив Олексія Лавріненка радником по роботі з територіальними громадами
Середа, 14 квітня 2021 11:17

Ректор ЧДТУ Олег Григор призначив Олексія Лавріненка радником по роботі з територіальними громадами

Ректор ЧДТУ Олег Григор призначив Олексія Лавріненка радником по роботі з територіальними громадами

      У межах реалізації освітнього проєкту «Вчись, працюй, живи на Черкащині!» Черкаський державний технологічний університет тісно співпрацює з територіальними громадами регіону:  влаштовує просвітницькі заходи, втілює спільні ініціативи, надає фахову підтримку громадам, розкриває перспективи успішного працевлаштування для молоді з вищою освітою.

       Задля ефективнішої роботи з громадами Черкащини ректор ЧДТУ Олег Григор призначив колишнього голову Медведівської ОТГ Олексія Лавріненка радником ректора на громадських засадах по роботі з територіальними громадами.

      Медведівська  ОТГ Чигиринського району стала однією з перших об’єднаних територіальних громад, з якою Черкаський державний технологічний університет підписав договір про співпрацю. Відтоді  співпраця закладу освіти та громади зміцнювалася та набирала обертів: участь у спільних просвітницьких заходах, Науковий пікнік ЧДТУ у громаді, Уроки ЧДТУ для школярів, презентація дизайн-проєктів, розроблених дизайнерами ЧДТУ для Медведівської ОТГ у межах ініціативи «Співпраця в дії» тощо. Досвід Олексія Лавріненка сприятиме зміцненню зв’язків ЧДТУ з територіальними громадами регіону, адже він, як ніхто інший, знає потреби громад із середини, розуміє, чим дихають і чого потребують жителі Черкащини та до чого прагне молодь із сільських місцевостей.