,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Виступ з презентацією в Galeria Krakowska д.е.н., професора Оксани Захарової, м. Краків, Польща
Вівторок, 19 лютого 2019 16:10

Виступ з презентацією в Galeria Krakowska д.е.н., професора Оксани Захарової, м. Краків, Польща

Протягом 10-17 лютого 2019 р. викладачі кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування д.е.н., професор О.В. Захарова та д.е.н., професор Л.В. Проданова проходили очний етап міжнародного наукового стажування у Єзуїтському університеті Ignatianumв м. Краків (Польща)(Jesuit University Ignatianum in Krakow,Poland). Темою стажування стало «Обмін досвідом в галузі наукових досліджень і організації навчального процесу з економіки, менеджменту, права (активні методи навчання)».

Метою стажування стало підвищення рівня знань англійської та польської мов для подальшого їх використання у професійній діяльності, навчальному процесі ЧДТУ; вивчення сучасних управлінських та адміністративних технологій в економіці на основі досвіду інших країн (Польщі); розширення мережі професійних контактів, розвиток співробітництва і науково-освітнього обміну між університетами.

Під час стажування відбувся досить цікавий та незвичний для класичної освіти і науки захід – виступ з презентацією в холі одного з найбільших торгівельних центрів КраковаGaleria Krakowska. Запропонував та здійснив цей виступ д.е.н., професор Захарова О.В. Під час доповіді було презентовано досвід альтернативного підходу до викладання та виховання молоді у Вищому професійному аграрному ліцеї MFR SEVREUROPE, м. Брессюїр, Франція. Слухачами виступу стали безпосередні учасники міжнародного стажування, провідні науковці навчальних закладів різних регіонів України та випадкові відвідувачі торгівельного центру.

Формат обміну досвідом за чашкою кави або чаю викликав значний інтерес серед учасників стажування і тому скоріш за все стане альтернативною формою наукового та освітнього спілкування у майбутніх зустрічах освітян.