,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ взяла участь у Wonder Rally
Понеділок, 22 лютого 2021 12:08

Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ взяла участь у Wonder Rally

Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ взяла участь у Wonder Rally

20-21 лютого у Черкасах відбувся старт сезону 2021 автоперегонів Wonder Rally, у якому понад 50 екіпажів підкорювали круті віражі автоперегонів. Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну Черкаського державного технологічного університету, заручившись підтримкою декана факультету Миколи Підгорного, який завжди на боці студентських ініціатив, взяли участь в автозмаганнях. Двадцять студентів кафедри долучилися до організації автомобільних ралі, що є неоціненним досвідом для майбутніх бакалаврів та магістрів транспортної галузі. 

Студенти Денис Жирний та Віталій Гриценко, під пильним керівництвом завідувачки кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ Людмили Тарандушки і викладачів, повернули до життя старенький «Запорожець» та взяли участь в автоперегонах Wonder Rally. Денис Жирний, вправно кермуючи автівкою, продемонстрував високий рівень водійських здібностей та вправно проїхав необхідну ділянку траси. 

Щиро вдячний викладачам та студентам кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації за двомісячну кропітку підготовку транспортного засобу до змагань, завдяки якій наша команда продемонструвала чудові  результати під час автоперегонів, зазначає декан факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну ЧДТУ Микола Підгорний.

Черкаський державний технологічний університет висловлює вдячність Автомобільному клубу «Черкаси» і його керівнику Андрію Яроменко за можливість долучитися до  автоперегонів Wonder Rally та пишається студентами-автомобілістами!