,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У межах співпраці ректор ЧДТУ Олег Григор відвідав заклади освіти Червонослобідської громади
Четвер, 18 лютого 2021 10:26

У межах співпраці ректор ЧДТУ Олег Григор відвідав заклади освіти Червонослобідської громади

У межах співпраці ректор ЧДТУ Олег Григор відвідав заклади освіти Червонослобідської громади

17 лютого 2021 року на запрошення директора Червонослобідського закладу  загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів № 1 Анатолія Самохотова та директорки Червонослобідської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 Тетяни Завалко до освітніх закладів Червоної Слободи завітав ректор Черкаського державного технологічного університету Олег Григор з проректором з гуманітарно-виховних питань ЧДТУ Валентином Лазуренком та завідувачкою підготовчого відділення ЧДТУ Оксаною Яшан.

У межах співпраці представники єдиного технологічного вишу регіону зустрілися зі старшокласниками громади, аби ознайомити молодь із перспективами навчання в ЧДТУ та поінформувати про особливості цьогорічної вступної кампанії.

Відтак, під час візитів до двох освітніх закладів Червонослобідської громади молодь дізналася про розмаїття актуальних технічних спеціальностей, можливості для проходження практики й стажування в Україні та закордоном, співпрацю зі стейкхолдерами та відомими підприємствами.

Представники ЧДТУ розповіли старшокласникам про умови та правила прийому до закладів вищої освіти у 2021 році, зокрема про нововведення та терміни цьогорічної вступної кампанії. Окремо приділили увагу важливості розрахунку коефіцієнтів, що підвищують шанси на вступ для випускників з об'єднаних територіальних громад.

 Сьогодні Черкаський державний технологічний університет дає не лише глибокі фахові знання, а й слугує платформою для саморозвитку та самовдосконалення, оскільки важливою складовою навчання у закладі вищої освіти є культурне життя студентства та патріотичне виховання молоді. 

Черкаський державний технологічний університет рухається в ногу з науково-технічним прогресом, піклуючись про підготовку кваліфікованих фахівців, конкурентоспроможних на сучасному ринку праці та робить все необхідне для того, щоб наші випускники впевнено знайшли шлях успішного професійного розвитку, – наголосив ректор ЧДТУ Олег Григор під час зустрічей зі школярами.

Принагідно ректор ЧДТУ Олег Григор вручив директорам Червонослобідських закладів освіти Анатолію Самохотову та Тетяні Завалко Подяки Черкаського державного технологічного університету за багаторічну партнерську співпрацю з ЧДТУ та активну підтримку регіонального освітнього інформаційно-просвітницько-патріотиного проєкту «ВЧИСЬ, ПРАЦЮЙ, ЖИВИ НА ЧЕРКАЩИНІ!».