,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини ЧДТУ розширює коло партнерів - підписано договір про співпрацю з Шевченківським національним заповідником
Понеділок, 12 жовтня 2020 16:59

ЧДТУ розширює коло партнерів - підписано договір про співпрацю з Шевченківським національним заповідником

ЧДТУ  розширює коло партнерів - підписано договір про співпрацю з Шевченківським національним заповідником

12 жовтня 2020 року ректор ЧДТУ Олег Григор та в.о. генерального директора Шевченківського національного заповідника Валентина Коваленко підписали договір про співпрацю двох державних установ. Відтак, укладена партнерська угода сприятиме розвитку співробітництва щодо навчальних, методичних, наукових і творчих контактів з метою кваліфікованої підготовки фахівців різних спеціальностей Черкаського державного технологічного університету.

Відповідно до підписаного договору, партнери братимуть участь у спільних наукових та науково-практичних конференціях, лекціях, семінарах, круглих столах тощо для обговорення актуальних для обох установ питань та налагодження перспектив розвитку співпраці. Окрім цього, на замовлення Шевченківського національного заповідника, науковці ЧДТУ проводитимуть наукові дослідження окремих напрямів діяльності заповідника та сприятимуть підвищенню кваліфікації працівників заповідника згідно з освітніми послугами. Зі свого боку,  за взаємним погодженням, Шевченківський національний заповідник надаватиме місця для проходження практики студентам різних спеціальностей ЧДТУ задля підвищення кваліфікації та набуття практичних навичок молодими фахівцями.

Відтак, зміцнення партнерських зв’язків розширює спектр можливостей для співпраці, підвищення кваліфікації, збагачення досвідом та ефективної підготовки конкурентоспроможних фахівців для вітчизняного ринку праці.