,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Запрошуємо студентів ЧДТУ взяти участь у соціальній програмі Scholarship
Понеділок, 31 серпня 2020 10:50

Запрошуємо студентів ЧДТУ взяти участь у соціальній програмі Scholarship

Запрошуємо студентів ЧДТУ взяти участь у соціальній програмі Scholarship

Запрошуємо студентів Черкаського державного технологічного університету та учнів взяти участь у соціальній програмі Scholarship.

Scholarship – це соціальна програма, мета якої – заохочення вивчення студентами перспективних сфер. Вона передбачає фінансову виплату студентам, які показують високі академічні показники. Переможці визначаються на конкурсній основі.

Головний приз – гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ЗВО.

Наразі відкрито 5 номінацій:

20 000 грн. —  https://renix.com.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

27 000 грн. —  https://lukashuk.com.ua/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

17 000 грн. —  https://geospektr-7.com.ua/ru/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

14 000 грн. —  http://fxadvice.net/scholarship/ (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

35 000 грн. —  https://sweetcv.com/ua/scholarship-2020 (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Участь повністю безкоштовна. 

Навчання оплачується в усіх закладах, як приватних, так і державних, також це чудова можливість заявити про себе і знайти гідну роботу.