,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Черговий випуск фахового видання ЧДТУ вийшов друком
Вівторок, 19 травня 2020 09:54

Черговий випуск фахового видання ЧДТУ вийшов друком

Черговий випуск фахового видання ЧДТУ вийшов друком

Шістнадцятий випуск фахового видання «Гуманітарний вісник (Серія: Історичні науки)», засновником якого є Черкаський державний технологічний університет, вийшов друком.

Гуманітарний вісник (Серія: Історичні науки) – це всеукраїнський збірник наукових праць, у якому друкуються результати досліджень актуальних проблем історії України, історії української культури, всесвітньої історії, історії науки і техніки, воєнної історії, внеску видатних особистостей в розвиток науки та культури України. У новому випуску науковці пропонують сучасний погляд на історичні події 1664 року, чи була наруга над прахом Богдана Хмельницького; розглянути українські часописи періоду перебудови; дослідження ґенези продуктивних сил в українському селі до колгоспного періоду;  ознайомитися, як відбувалася трансформація радянської пропаганди та ще багато цікавих тем.

Нагадаємо, що наказом Міністерства освіти і науки України від 04.07.2014 р. № 793 «Гуманітарний вісник. Серія: Історичні науки» Черкаського державного технологічного університету включено до Переліку наукових фахових видань України.

 

Галерея зображень