,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини Професор ЧДТУ Валентин Лазуренко розповів про вплив історичних подій на державотворення України у телеефірі ТРК «Ільдана»
Четвер, 27 лютого 2020 15:53

Професор ЧДТУ Валентин Лазуренко розповів про вплив історичних подій на державотворення України у телеефірі ТРК «Ільдана»

Професор ЧДТУ Валентин Лазуренко розповів про вплив історичних подій на державотворення України у телеефірі ТРК «Ільдана»

Доктор історичних наук, професор кафедри історії та права Черкаського державного технологічного університету Валентин Лазуренко під час ефіру програми «У фокусі подій» на ТРК «Ільдана» розповів про про вплив історичних подій на державотворення України, зокрема про історичну постать державотворця Богдана Хмельницького та таємницю його поховання.

Варто зазначити, що книга Валентина Лазуренка «У пошуках крипти великого державотворця України Богдана Хмельницького. Поховання гетьмана України Богдана Хмельницького в Іллінській церкві у с. Суботів: від столітніх досліджень, легенд та міфів до сучасних наукових гіпотез» визнана Національною академією наук вищої освіти України «Кращим виданням 2019 року» у номінації «монографії». 

 

Деталі у сюжеті «У фокусі подій» на ТРК «Ільдана».