,
,

ЧДТУ

Черкаський державний технологічний університет
Cherkasy state technological university

Черкаський державний технологічний універсітет

Ви тут: ЧДТУ Новини У ЧДТУ на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування традиційно провели «Гарбуз-фест»
Середа, 30 жовтня 2019 12:16

У ЧДТУ на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування традиційно провели «Гарбуз-фест»

У ЧДТУ на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування традиційно провели «Гарбуз-фест»

29 жовтня 2019 року у Черкаському державному технологічному університеті на факультеті харчових технологій та сфери обслуговування, не зраджуючи традиціям, провели щорічний «Гарбуз-фест».

Цьогоріч на фестивалі «Гарбуз-фест» відбулася справжня битва креативних образів, цікавий кулінарний конкурс, конкурс з найстрашнішого гарбузового карвінгу та конкурс на наймоторошнішу історію, у яких взяли активну участь студенти факультету.

У першому кулінарному конкурсі кожна група студентів презентувала страву «Найсмачніше гарбузове чарзілля». Основними критеріями оцінки страви були її презентація та, звичайно, смак. Ще одним тематичним змаганням стала демонстрація креативних костюмів, визначальними оцінками якого став політ фантазії учасників. У професійному конкурсі з гарбузового карвінгу журі оцінювало, насамперед, майстерність, адже це невід'ємна частина фахового зростання майбутніх працівників готельно-ресторанної справи. Крім цього, учасники мали нагоду повправлятися у театральному мистецтві під час моторошних постановок «Найстрашнішої історії», також оцінювання відбулось у номінаціях «Чародійне оздоблення трапези» та «Найпʼянкіша трута».

Відтак, за підсумками неупередженого журі,  у конкурсі «Найсмачніше гарбузове чарзілля» найкращими стали студенти групи ТБВ-74. 

У конкурсі театралізованих постановок «Найстрашніша історія»   І місце здобула група ГРС-92.

У запеклій боротьбі за титули «Найчарівніший чоловічий образ» та «Найчарівніший жіночий образ»  перемогу здобули студент групи Т-63 та, студентка групи ГРС-61.

У номінаціях «Чародійне оздоблення трапези» кращою стала група ГРС-82, «Найпʼянкіша  трута» – група ГРС-72.

У конкурсі «Найстрашніший карвінг»  здобула перемогу группа    ГРС-61.

Найкращими на «Гарбуз-фест» за загальним враженням журі стали студенти груп: 1 місце – ГРС-72, 2 місце – ГРС-61, 3 місце – Т-71, 4 місце – ГРС-62 та 5 місце – Т-91.